Gradi se fabrika za proizvodnju mesa “Globus” u Svilajncu

Bez autora
May 03 2010

Državni sekretar Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Vlade Republike Srbije Nebojša Ćirić i čelnici opštine Svilajnac položili su u petak u tom gradu kamen temeljac fabrike za proizvodnju i promet mesa “Globus” iz Beograda. Izgradnja ove fabrike će koštati tri miliona evra. Reč je o objektu za preradu mesa po svim evropskim standardima, koji će objediniti industrijsku i proizvodnju individualnih poljoprivrednika tog kraja. Površina fabrike iznosi 3.000 kvadratnih metara. Planirano je da u fabrici bude zaposleno 150 radnika, a u fabrici će se dnevno proizvoditi 30 tona suhomesnatih proizvoda.

Gradi se fabrika za proizvodnju mesa “Globus” u SvilajncuDržavni sekretar Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Vlade Republike Srbije Nebojša Ćirić i čelnici opštine Svilajnac položili su u petak u tom gradu kamen temeljac fabrike za proizvodnju i promet mesa “Globus” iz Beograda.

Izgradnja ove fabrike će koštati tri miliona evra.

Reč je o objektu za preradu mesa po svim evropskim standardima, koji će objediniti industrijsku i proizvodnju individualnih poljoprivrednika tog kraja.

Površina fabrike iznosi 3.000 kvadratnih metara. Planirano je da u fabrici bude zaposleno 150 radnika, a u fabrici će se dnevno proizvoditi 30 tona suhomesnatih proizvoda.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik